Na današnjoj press konferenciji u Laktašima povodom utakmice 10. kola ABA lige izjave su dali Đorđe Milošević i novi trener Igokee  Željko Lukajić. Obojica su se složili da nema izgovora. već da se u nedjelju očekuje 3. pobjeda u regionalnom takmičenju.

U ekipi Igokee neće nastupiti Marko Čakarević koji je polomio ruku, Jeremić je na terapijama i očekuje se da će biti spreman za meč sa Levskim.

Đorđe Milošević, košarkaš Igokee

Došlo je do promjene trenera, atmosfera u ekipi je odlična, vrijedno radimo i spremamo se za meč protiv Levskog. Protiv ekipe Levskog očekujemo pobjedu kako bismo povratili samopouzdanje.

Željko Lukajić, trener Igokee:

Obaveza trenera je da i kad nemaju angažman da prate dešavanja u košarci, tako da sam poznajem ekipu Igokee. Gledao sam sve utakmice Igokee u ABA ligi, i upoznat sam s igračkim kadrom. Mnogo elemenata ima da bi se dao maksimum. Vremena je malo, očekuje nas utakmica u nedjelju, ali nema alibija, moramo a da krenemo iz ovog što prije i što bolje i da pobjedimo ekipu Levskog da bi što prije pobjegli iz opasne zone, što nam je prvi i osnovni zadatak ove godine. Da izborimo opstanak, da napravimo stabilizaciju, da napravimo presjek svega, i da ojačamo našu perspektivnu košarkašku akademiju. Jer u sutrašnjem vremenu imamo puno optimizma i steknemo stabilnost.

Ja se nisam promijenio, osim fizički. Moraju svi dati sve od sebe u odbrani jer improvizaciju ne trpim, a u napadu tražim ubrzanje, jer to se traži u modernoj košarci.  Moramo biti zajedno, jer kod mene je na prvom mjestu tim, jer tim izbacuje pojedince i da svi budemo ponosni što je postigao najveće visine.