Košarkaški klub Igokea organizovao je danas u Banja Luci press konferenciju povodom predstavljanja i promocije košarkaškog kampa “Banja Vrućica 2016”.

Sportski direktor kluba Pavle Ćorović rekao je da je ovo tek početak organizacije događaja ovog tipa i da se nada da će kamp imati veliki odaziv kod učesnika, odnosno djevojčica i dječaka 2000. godište i mlađi. On je dodao da se klub iz Aleksandrovca kroz svoju bogatu istoriju, uvijek trudio da afirmiše košarku te da privuče što veći broj mladih koji bi se bavili ovim sportom.

S njim su složili i naši prvotimci Miloš Komatina i Vuk Radivojević koji su ujedno i promoteri kampa “Banja Vrućica 2016”. Obojica su saglasni da je ovo odličan vid usavršavanja košarkaških tehnika te podsticaj za dalje napredovanje, a i sami su, kako kažu kroz svoje karijere prošli mnoge kampove, stekli ogromno iskustvo i prije svega upoznali mnogo prijatelja sa kojima su kasnije odmjeravali snage na terenu.

Konferneciji je prisustvovao i trener naše juniorske sekcije Žarko Milaković koji je istakao da će rado prenijeti svoje znanje omladincima za vrijeme trajanja kampa.

Igokein kamp biće održan od 15. do 28 avgusta u Banji Vrućici u Tesliću, koja je odabrana kao idealna destinacija zbog smještajnih kapaciteta i odlično opremljenih terena.

Cijena sedmodnevnog boravka je 440KM (mogućnost otplate u ratama uz uključeno osiguranje), što je i najpovoljnija te najniža za razliku od ostalih kampova. U cijenu je uračunat prevoz do hotela Posavina, gdje će učesnici biti smješteni. Takođe KK Igokea poklanja i kompletan dres i košarkašku loptu svim učesnicima. Obezbjeđeni su i individualni treninzi, a MVP kampa dobija gratis učešće.

Uz stručni rad trenera Igokee i medicinsku brigu doktora i fizioterapeuta, učesnike kampa očekuje nezaboravno višednevno iskustvo.

Informacije i prijave na broj telefona +387 65 081 – 668.

 

1 (36)

1 (13)

1 (26)

1 (30)