Igosi su jutros otputovali u Beograd gdje će sutra odigrati poslednji meč u 2015. godini u okviru 17. kola ABA lige protiv Partizana. Obe ekipe se nalaze u donjem dijelu tabele, a Partizan ima jednu pobjedu više od Igokee. Ova dva rivala sastajala su se u regionalnom takmičenju 10 puta, a Partizan je uspješniji sa skorom 6:4.

Dragan Bajić, trener Igokee:

Mi nismo baš u dobroj situaciji, vidjelo se to i kroz utakmicu protiv Metalca. Ovi momci su psihološki skroz potonuli, nemaju energiju, nemaju rekciju ni na šta. Uz sve to imamo problem sa povredama Miloša Komatine i Dušana Katnića koji zbog povreda neće biti u sastavu i na njih sigurno neću moći da računam. S obzirom na to nećemo imati širok roster, bićemo značajno oslabljeni jer je izostanak dva ovakva igrača veliki problem. Imperativ pobjede protiv Partizana u Pioniru teško je postaviti pred igrače bez obzira u kakvom je stanju Partizan, pokušaću da rasteretim igrače, da odigraju dobru utakmicu, a za koji će to rezultat biti dovoljno vidjećemo.

 

Ivan Radenović, igrač Igokee

Definitivno će ovo biti jedan izuzetno težak meč, oba tima su u istoj situaciji, potrebna je pobjeda i nama i njima, ne to toliko u smislu da nam donosi opstanak, nego da popravimo psihologiju tima, Nismo imali mnogo vremena za pripremu utakmice, moramo se skupiti kako bismo dali svoj maksimum i da se nadamo dobrom rezultatu.