U 10. kolu regionalnog šampionata košarkaši Igokee izgubili su na domaćem parketu od Partizan NIS-a rezultatom 84:97.

Gosti su dobro otvorili meč, početkom druge četvrtine poveli 25:39, ali je Igokea odgovorila i do poluvremena smanjila na 44:47. U trećoj četvrtini Igokea je prišla na poen zaostatka 58:59. Do kraja ovog perioda gosti povećavaju na 75:65. U poslednjem periodu Partizan je poveo “plus trinaest” – 80:67, Igokea uspjeva da ukrade dvije lopte i smanji na 85:77, da bi nakon toga Zubčić promašio otvorenu trojku.

Do kraja Partizan je sačuvao prednost i došao do pobjede.

Igokeu je  predvodio Filip Adamović sa 19, Latevijus Vilijams je postigao 18, Tomislav Zubčić 14, a Sava Lešić 13 poena.

Kod Partizana Vanja Marinković je postigao 28 poena, Džok Lendejl je dao 17, Rade Zagorac 15, Stefan Janković 11.

“Došlo je na naplatu to što smo u prethodnim utakmicama primali veliki broj poena, nedopustivo je da kući primiš ovoliko koševa”, rekao je trener Igokee Žarko Milaković i dodao:

“Mislili smo da napadom možemo da kompenzujemo sve. Nismo imali koncetraciju, imali smo energiju ali nismo imali koncentraciju. Bili smo rasuti što je rezultiralo Partizanovom pobjedom. Znali su šta hoće, da kompenzuju svoje izgubljene lopte sa napadom više. Mi svojim iskustvom nismo odgovorili tome.”

Dodao je i kako će u narednom periodu morati još raditi na odbrani.

“Moramo mijenjati svijest, prvo individualnu, pa onda timsku, ali moramo trenirati da to promijenimo”,jasan je Milaković.