Partizan nakon pobjede nad MZT-om dolazi u Laktaše čvrsto riješen da pruži još jednu dobru i borbenu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika.

Igokea ovaj meč dočekuje nakon dvije vezane pobjede i u ovaj meč ulazi kao i u svaki drugi, a to je da se na terenu da sve od sebe. Ovaj meč igramo bez Krstića, povreda zgloba,  i Čakarevića koji će biti duže odsutan zbog povrede ramena.

Utakmica je zakazana za 17 časova u SD Laktaši, subota 10.10.2015.

Željko Lukajić, trener Igokee:

Sigurno da Partizan nije u situacji u kojoj je bio poslednjih godina kada je bio favorit za osvajanje lige. S druge strane Partizan je Partizan, tim koji ima tradiciju, tim koji zna da pobjedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovde Laktašima jer je i to istorija pokazala. To je tim koji zna da pobjedi, tim koji ima iskustva, počev od pozicija  ispod koša,  Perovića i Vitkovca koji u nogama imaju više utakmica nego devedest odsto mog tima pa do vanjskih  pozicija koje popunjavaju igrači koji su već prošli ABA ligu, imaju mladost imaju energiju, a  nemaju opterećenje i imperativ pobjede. Iz svake utakmice u utakmicu rastu, a sigurno da mi svi razmišljamo na način da želimo da odigramo što bolju utakmicu i da dođemo do pobjede. Ono što ja tražim jeste da iz jedne odbrane, iz jedne energije i želje dolazimo do rezultata jer to je naš zadatak i treba da bude naše glavno oružje.

Igor Kesar, košarkaš Igokee:

Pobjeda protiv Metalca za nas je veliki vjetar u leđa i veliki motiv za narednu utakmicu koja nas očekuje, a to je Partizan. To je mlada i talentovana ekipa potkovana iskustvom ispod koša, ali bez obzira na to mi idemo na pobjedu. Ključ uspjeha je jaka odbrana, a ovu priliku želim da iskoristim da pozovem sve navijače da nas podrže u ovoj utakmici.

Petar Božić, trener Partizana NIS: 

“Ekipa Igokee je odlično selektirala i kompletirala tim sa dosta iskusnih igrača koji iza sebe imaju puno važnih utakmica, što su u prethodnim mečevima i pokazali. U ovom momentu uloga favorita pripada njima, dok mi u ovom trenutku prije svega imamo obavezu da damo sve od sebe, pa i više od toga. Videćemo za kakav će rezultat to biti dovoljno. Glavno je da sve pozitivne stvari koje su proizašle iz pobjede protiv MZT Skopje Aerodroma usmjerimo na to da na terenu još bolje radimo upravo ono što nas je dovelo do prve pobjede.”
Kosta Perović, igrač Partizana NIS:

“Igokea je veoma dobra ekipa koja igra dosta brzo, sa dobrim protokom lopte i velikom agresivnošću. Svi igrači u petorci mogu da zaprijete i šutem za 3 poena i prodorom, tako da moramo odigrati maksimalno oprezno i borbeno ukoliko mislimo da im se suprotstavimo na pravi način.”