Doskorašnji plejmejker Slobode iz Užica, Miroslav Pašajlić, postao je novi igrač Igokee.

Nakon što je iza sebe ostavio odličnu sezonu u ekipi Slobode iz Užica, mladi reprezentativac Srbje je parafirao trogodišnji ugovor sa timom iz Aleksandrovca koji je već angažovao dva velika pojačanja u vidu Nemanje Krstića i Stefana Nastića, produžena je saradnja sa Dimićem i Čakarevićem,  a Milošević je bio pod ugovorom.

Inače u dvorani u Laktašima pod budnim okom Željka Lukajića trenira nekoliko mladih igrača koji pokušavaju da izbore mjesto u timu iz Aleksandrovca, a na pragu potpisa je još jedan mladi igrač.

Strateg Igokee Željko Lukajić ne krije zadovoljstvo povodom angažovanja ovog perspektivog organizatora igre, koji po njegovom mišljenju već naredne sezone može da se istakne kao predvodnik ove ekipe.

Više bi se moglo reći da sam zadovoljniji nego što nisam na početku. Ima dosta interesantnih igrača. Već sada su se neke stvari iskristalisale. Čekamo još neke igrače, koji treba da dođu na neke pozicije. Uglavnom spoljašnje pozicije od pleja do četvorke su tu. Već možemo neke stvari i realizovati. Pre svega mislim na malog Miroslava Pašajlića, koji je član reprezentativnih selekcija Srbije, koji je pokazao perspektivu i uz jedan dobar rad može sledeće sezone već biti nosilac kazao je Lukajić.

Kao i trener ekipe iz Aleksandrovca, i najnovije pojačanje Igokee je  istakao kako je prezadovoljan uslovima i ugovorom sa Igokeom:

Drago mi je što sam prešao u Igokeu i što ću naredne sezone nastupati na Jadranu. Za mene kao mladog igrača su najbitniji uslovi za trening koje sam dobio, hala koju Igokea posjeduje je kao stvorena za napredak i poboljšanje igre. Raduje me što su čelni ljudi kluba iz Aleksandrovca primjetili moje zalaganje u prošlogodišnjim nastupanjima za Slobodu“, rekao je Miroslav Pašajlić.

Protekle sezone je Miroslav Pašajlić po meču prosječno postizao 16,9 poena, 4,7 asistencija uz 3,8 skokova.