U samo dva dana, naš juniorski tim odigrao je dva meča, jedan u seniorskoj konkurenciji u srijedu protiv Studenta, gdje je pobjednik riješen u poslednjih 3 minuta u korist banjalučkog tima – 90:74, a drugi odmah sledeći dan, kada smo u prvom kolu Lige Mladih BiH gostovali u Tuzli kod ekipe Slobode, i ovo takmičenje započeli pobjedom -63:76.

U utakmici sa Studentom gdje juniori igraju pod imenom OKK “Kozara” do poluvremena imali smo zaostatak od 2 poena razlike – 41:39 gdje su momci bili razigrani i disciplinovani. Sličan rasplet se desio kao i na utakmici između ova dva protivnika u prvom dijelu sezone, da smo trinfovali ne bi bilo nezasluženo, u zadnje 3 minute kao i mnogo utakmica do sad nismo uspijeli da privedemo kraju, nedostatak kila nam je i u ovom susretu bio hendikep. Domaći su svojim iskustvom prvenstveno braćom Lončar sa par pogođenih šuteva u finišu i dominatnih igrača Tomića i Davidovića riješili susret u svoju korist. Najefikasniji u našim redovima bio je Janković sa 18 poena i 9 skokova, Ilić je upisao 17 poena, 11 skokova i 5 asistencija, dok je Savić postigao 14 poena. 

Na početku Lige Mladih, juče smo pobijedili Slobodu iz Tuzle, konačnim rezultatom 63:76. Iz velikog odricanja, želje, umora gdje manje od 24h sata su naša djeca igrala dve utakmice, a za 10 dana 7 utakmica pomalo rutiski smo “odradili” posao u Tuzli. Janković sa 21 poenom, 8 skokova i 6 asistencija, Ilić sa 19 poena i 12 skokova, i Lakić sa 10 poena donijeli su pobjedu u prvom kolu ekipi Igokee.

Pretežak raspored se nastavlja već sutra, gdje nam u okviru 22. kola 1.MLRS u goste dolazi ekipa Hea iz Bileće, sa početkom u 20 časova,  dok je u nedelju u S.C. “Nenad Baštinac” na rasporedu drugo kolo Lige Mladih, kada od 13 časova igramo protiv Čelika iz Zenice.