14. kolo ABA lige nam donosi susret između Igokee, koja je prvi dio sezone završila na 9. mjestu i trećeplasirane ekipe Cedevite koja je juče potvrdila plasman u Top 16 Evrolige. Međusobni skor ove dvije ekipe je apsolutno na strani Cedevite koja je u 9 mečeve trijumfovala 8 puta, a Igosi su samo jednom uspjeli savladati ekipu iz Zagreba. Optimizam nikad ne napušta ekipu iz Aleksandrovca koja će pokušati da na terenu iznenadi favorita u SD Laktaši, a meč počinje 13.12.2015. u 17:00 časova.

Dušan Katnić, igrač Igokee

Cedevita će nakon Evrolige sigurno biti potrošena. Međutim to je Evroligaška ekipa, kvalitetna na svim pozicijama, na nama je da se što blje pripremimo, da odigramo jednu jaku utakmicu i da tražimo svoju šansu. Sigurno da oni imaju 12 jakih igrača  na svim pozicijama, ali mislim da uz masimalno angažovanje od prvog do poslendjeg minuta, uz našu bubliku možemo ostvariti jedan pozitivan rezultat

Željko Lukajić, trener Igokee

Uz Crvenu zvezdu Cedevita je jedan od najkvalitetniih timova u ABA lligi, a rezultati i u Ligi šampiona to pokazuju. To je tim koji je pravljen za Ligu šampona i završnicu ABA lige i sigurno je da su oni favoriti i u ovoj utakmici, ali ljepota košarke i jeste u tome što favoriti uvijek ne moraju da pobijede. Mi ćemo tražiti šansu za iznenađenje do koje bi došli kroz naš odnos prema igri i zalaganje. Ukoliko se ukaže i mala šansa mi moramo da je iskoristimo jer se dvije prilike sigurno neće ukazati. Mi moramo popraviti nedostatke iz prvog dijela u kojem smo imali i jako dobrih utakmica ali i mečeva koje smo igrali toplo-hladno, posebno kada je u pitanju odbrana. Sa Katnićem smo dobili na iskustvu, dobili smo kvalitetnog igrača u rotaciji. Imamo probem sa visokim igačima jer je i Mikulić bio van stroja, što je svakako problem protiv Cedevite koja je dominantna pod košem na čelu sa Bilanom.