Starsprotphoto

Ekipu Igokee do pobede je predvodio odlični Vuk Radivojević sa 26 poena, a konačan rezultat je bio 73:66 za ekipu iz Republike Srpske.

Posle prve deonice ništa nije slutilo da će Igosi slaviti u Pioniru, jer je Partizan  sigurnom igrom imao 11 poena prednosti, a na poluvremenu šest.

Igokea se u nastavku na krilima Vuka Radivojevića vratila u meč, a potom u finišu pogodila nekoliko šuteva za tri poena u ključnim trenucima i, posle Crvene zvezde, slavila i protiv Partizana u Pioniru.

Upravo je Radivojević bio najefikasniji na meču sa 26 poena, sedam skokova i šest asistencija, a 12 je imao Kris Buker, Nemanja Krstić je ubacio 10 poena.

Partizan: Cvetković 5, Aranitović 2, Džons 8 , Murić 5, Marinković 2, Vitkovac 4, Đumić, Magdevski, Milutinović 6 , Vrabac 5, Vilson 20 , Anđušić 9.

Igokea: Pašajlić, Krstić 10, Ćapin 8 , Pešaković 2, Kesar 5, Mikulić, Buker 12, Milošević 3, Radenović 7, Radivojević 26, Talić.

Igokea se trijumfom izjednačila sa crno-bijelima na diobi devete pozicije tabele. I jedni i drugi imaju skor 6-11 i samo pobjedu više od Sutjeske.

“Znali smo da će Partizan igrati pod pritiskom, da ima imperativ i da neće imati ljepotu u igri. Prvo poluvrijeme pokazivalo je dosta grča. Pokušao sam da na poluvremenu sugerišem prodor igru, pogotovo poslije bonusa i eto, otvorio se šut, pogodili smo osam trojki, a raduje i skok u napadu. Smanjili smo i broj izgubljenih lopti i to je takođe jako značajno”