U šestom kolu ABA Lige košarkaši Igokee su na svom parketu savladali FMP iz Železnika rezultatom 75:65. Bio je ovo ukupno treći trijumf našeg tima ove sezone. Do pobjede su nas predvodili Radivojević i Ljubičić, koji su postigli po 14 poena, Glogovac je postigao 11, a dvocifren je bio i Rikić sa 10 poena uz 7 skokova. Za FMP Radanov je postigao 16, Odžo i Čović po 12 poena, a Pot je postigao 10.

Igokeu sada očekuju dva gostovanja, najprije u Zadru u petak 3. novembra, a zatim Mornaru iz Bara 13. novembra.

Dragan Bajić, trener Igokee:

“Čestitke na pobjedi mojim igračima. Za nas veoma bitna pobjeda, nije sve bilo idealno. Odlaskom Rajta morali smo mnoge stvari korigovati, da se prilagođavamo i trebalo je ostale glave posložiti. Imali smo nekoliko dana vremena da se pripremimo za FMP. 65 poena smo primili što je za svaku pohvalu, dobro smo funkcionisali od igre 1:1 pa do svih ostalih segmenata.”

Nikola Gajić, igrač Igokee:

“Čestitam FMP-u na dobroj igri, vratili smo se našoj odbrani. To nam je bio cilj da se vratimo na mali broj poena što smo ispoštovali. Mogli smo mnogo bolje. Svakako da pobjeda znači dosta, dići će nam samopouzdanje, pokazali smo da igramo jedan za drugog i pokazali smo da možemo da igramo protiv svakog u ovoj ligi.”