Utakmica je otvorena sa velikim brojem grešaka na obje strane, nakon pet minuta igre Aleksandrovčani su vodili sa 7:5, a onda su poslije zakucavanja Stivensa došla do maksimalne prednosti do tog trenutka od četiri poena (9:5). Uzvratio je PAOK trojkom Kartera. U narednih nekoliko minuta viđena je rezultatska klackalica, a onda je Igokea furiozno završila prvu dionicu serijom 8:0, sa pet poena Radanova i trojkom Talića, došla do prednosti od 19:12.  

Dosta nervozno Igokea je ušla u drugu dionicu koju gosti otvaraju serijom 4:0, ali i Igokea uzvraća serijom 8:0, za plus devet (25:16). Nastavila se igra toplo-hladno, pa je u ovoj seriji uspješniji bio PAOK koji sa 15:0 prelazi u vođstvo (25:31). Do kraja dionice pogođena su još dva slobodna bacanja, po jedno na obje strane, a ova četvrtina biće zapamćena po gotovo šest minuta bez koša Igokee.

Drugo poluvrijeme otvara Starks poenima za Igokeu, Grifin uzvraća, a potom Antabija Voler veže pet poena, dva sa linije slobodnih bacanja i trojku za minus jedan (33:34). Pogodio je Džons na drugoj strani poslije ofanzivnog skoka, a onda Jošilo drugom vezanom trojkom za Igokeu donosi Aleksandrovčanima izjednačenje (36:36). Jošilo je na 6,19 do kraja treće četvrtine dodao i dva slobodna bacanja za vođstvo Igokee. Seriju Aleksandrovčana nastavio je Ilić atraktivnim zakucavanjem i Talić sa dva bacanja (42:36).

Nalet Igokee prekinuo je Janković trojkom, a još jednu dodao je  Di Leo za izjednačenje (42:42), a poslije brze greške gosti ponovo dolaze do lopte, poentira Grifin, pa PAOK brzom serijom od 8:0, ponovo dolazi do prednosti (42:44), a gosti u odlučujućih deset minuta ulaze sa plus šest (43:49).  

Bolje su gosti ušli i u posljednji period, pa su nakon trojke Di Lea, na 7,43 do kraja došli na maksimalnu prednost od 11 poena (44:55). Održavao je Paok prednost, a Igokea kada je teškom mukom dolazila do lopti, pravila je neshvatljive tehničke greške i gubila lopte. Ilić i Đorđević su polovinom posljednje dionice ubacili po jedno od dva bacanja, pa je Igokea u posljednjih pet minuta ušla sa zaostatkom od osam poena, a onda je Voler smanjio na minus šest (52:58).

 I Starks je na četiri minuta do kraja ubacio jedno od dva bacanja, ali je Ilić upisao ofanzivni skok i dodao dva poena (55:58), ali odmah trojku vraća Toliopolous za novih plus šest PAOK-a. Ofanzivnim skokovima Ilić je držao Igokeu u igri u završnici. Voler je trojkom  smanjio na tri poena zaostatka, ali je Grifinu ostavljen prostor za novu trojku. Seriju dalekometnih šuteva nastavio je Radanov pa se u posljednja dva minuta ušlo sa plus tri za PAOK, a onda je Đorđević poslije ofanzivnog skoka pogodio za minus jedan. Isti igrač 53 sekunde do kraja Igokei donosi prednost (65:64).

Odbranila se Igokea u narednom napadu, a na 17,3 sekunde do kraja Radanov pogađa trojku za plus četiri.

Najefikasniji u Igokei bio je Tej Voler sa 14 poena, koš manje postigao je Aleksa Radanov.