Košarkaši Igokee su poraženi na domaćem terenu od ekipe Primorske 84:88 (18:24, 17:18, 23:18, 26:28).

U prvom poluvremenu Primorska je imala sedam skokova više u odnosu na Igokeu, a za Aleksandrovčane je nerješiva enigma bio Lens Heris koji je za prvih 20 minuta postigao 21 poen od čega je postigao četiri trojke, polovinu poena Primorske,  a upisao je i pet skokova dok je Igokeu sa 13 koševa predvodio Rašad Von.

U nastavku Igokea je uspjela da smanji prednost primorske na samo koš zaostatka i sa rezultatom 58:60 ušla u odlučujuću četvrtinu. Uspjela je Igokea i da povede trojkom Lešića 68:65, ali Primorska je vratila prednost na svoju stranu koju su zadržali do kraja.

Najefikasniji igrač u našoj ekipi bio je Von sa 21 poenom, Grin je imao 14 poena i 8 asistencija, Evans je ubacio 12 i Gagić 11 poena.

Izjave trenera poslije utakmice:

Jurica Golemac:

Čestitke mojim igračima za pobjedu, nije bila laka. Igokea se pripremila, prijetila. Predobra je to ekipa da bi se pobijedila za deset ili petnaest poena.  Mi smo bili spremni na to da pobijedimo u 40. minutu, to sam govorio svojim igračima i upravo tako je utakmica i odlučena. Zaista želim da čestitam svojim momcima na svemu što su pokazali.

Dragan Bajić: 

Čestitam Primorskoj na pobjedi, pobijedio je bolji tim koji igra bolju košarku. Da bismo dobili ovu utakmicu svaki igrač mora dati maksimum sebe, da svedemo greške na minimum, da iskontrolišemo skok, a uz to da Primorska ne bude raspložena u šutu što se nije događalo.  Heris nam je zadavao veliki problem, pokušavao sam da mijenjam odbranu na njemu, da pomažemo, da kombinujemo ali on je pogodio dosta teških šuteva, kažnjavao je sve. Dopunjavao ga je Kuridža koji je pogodio neke šuteve i zaista je to bilo teško braniti.