Lider na tabeli, ekipa Budućnosti koja je u dosadašnjem dijelu upisala 21 pobjedu i dva poraza biće domaćin ekipi Igokee koja ima 9 pobjeda i 14 poraza.

Igokea se do sada sastala 9 puta sa ekipom Budućnosti i skor je 6:3 u korist Podgoričana. Ipak Igosi idu na megdan u namjeri da daju svoj maksimum i da odigraju najbolje što mogu, a da li će to biti dovoljno vidjećemo 14.02.2016. u 21 čas, mečse igra u dvorani Morača u Podgorici. U ekipi Igokee su, osim povređenih Čakarevića i Pešakovića,  svi spremni za meč.

Dragan Bajić, trener Igokee:

Biće ovo jedna izuzetno teška utakmica, s jedne strane zbog udaljenosti protivnika, a s druge zbog kvaliteta protivnika. Mislim da je suvišno trošiti riječi o kvalitetu Budućnosti jer je ona svoju snagu pokazala u dosadašnjem toku takmičenja, Ubjedljivo su prvoplasirana ekipa koja je to zaslužila svojim igrama. S obzirom na to, nemamo pravo da im prijetimo ali sigurno imamo obavezu da odigramo borbeno, pružimo svoj maksimum i pružimo što jači otpor ekipi Budućnosti.

Nemanja Krstić, igrač Igokee:

Budućnost je najbolji tim ove sezone u ABA ligi, izuzetno su iskusan tim, a posebno dobro igraju na domaćem parketu. Mi tamo ne idemo da se predamo nego da odigramo što bolju utakmicu, agresivno u odbrani i skoncentrisano u napadu. Za nas je ova utakmica izuzetno bitna jer moramo da steknemo samopouzdanje i dignemo formu pred utakmice koje dolaze poslije Budućnosti, a to su svakako mečevi Kupa BiH i utakmice u ABA ligi u kojima nas očekuje borba za opstanak u regionalnoj ligi.