Sremska Mitrovica je mjesto gdje će se 19.10.2015. u 21:00 čas sastati Mega Leks i Igokea, a u meč ulaze sa po 3 pobjede i dva poraza. Igokea nakon poraza u Makedoniji, pokušaće protiv Mege da dođe do druge gostujuće pobjede. I dalje na isti povređenih su Čakarević i Krstić,

Đorđe Milošević, košarkaš Igokee:

Mega je izuzetno kvalitetan tim, u presingu su svih četrdeset minuta. Igraju sa mnogo trčanja i mislim da bi ključ naše pobjede bio da odgovorimo na isti način kao što oni igraju. Moraćemo svih četrdeset minuta igrati odbranu po cijelom terenu, da brzo trčimo i ukoliko ispoštujemo te zahtjeve mislim da smo bliži pobjedi u toj utakmici.

Željko Lukajić, trener Igokee:

Mi imamo uvek ista očekivanja, da probamo napraviti brejk i pobjediti u gostima. S druge strane, moramo biti realni. Mega je izuzetno mlad tim koji ima svoju filozofiju razvoja mladih igrača. Sigurno da su oni jedno osvježenje lige i da prestavljaju jednu simpatičnost košarkašku. Igraju onako kako mladost i treba da igra, sa dosta trčanja, izuzetno agresivno, sa presingom po cijelom terenu i mnogo izmjena u odbrani, sa udvajanjima, sa mnogo mis mečeva, rotacija i pokušavaju da jednim jakim ritmom dolaze do pobjede. Za mene nije iznenađenje njihov rezultat. Kući igraju jako dobro, možda su nešto lošiji bili protiv Budućnosti ali to je normalno za mlade ekipe. Mi poslije dužeg vremena smo imali vrijeme za treninge, i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Zadovoljni smo sa bodovnim saldom, sa ostvarenim do sada, ali svaka utakmica je nova i moramo tako gledati i na ovaj meč.