Predhodnog vikenda su naši mlađi juniori dječaci rođeni 2000 godine i mlađi učestvovali na međunarodnom turniru u Valjevu, gdje su ostavili odličan utisak.

–  Odličan turnir za nas, ovakvi turniri nam daju mnogo, djeca dobijaju iskustvo, približavamo ih profesionalizmu, odmjeravaju se sa najboljim igračima i timovima u regionu. Imali smo tri utakmice sa najkvalitenijim timovima u regionu u radu sa mlađim selekcijama, ostavili jako dobar utisak, pobrali sve pohvale, pokazali talenat ali i kvalitet koji pokušavamo u predhodne dve godine radom da afirmišemo. Pokušali smo da i tri igrača 2001 godište i dva 2002 godište približimo košarci sa željom da ih u budućnosti kroz nas sistem afirmišemo, rekao je naš trener Žarko Milaković

Na turniri su učestvovali najkvalitetniji timovi u radu sa mlađim uzrastima u regionu, dječaci 2000 godište su noseće godište u njihovim sistemima takmičenja, što daje nama još veće zadovoljstvo na prikazanim partijama.

Još jednom se zahvaljujemo organizatorima turnira, što nas drugu godinu za redom uvrštavaju na ovakav prestižan turnir. U nadi da ćemo dugo da učestvujemo i opravdavamo njihov poziv.