Danas u Lakrašima startuje Basketball Champions League.

Čast regiona u FIBA-inoj Ligi šampiona i ove sezone braniće košarkaši Igokee. Poslije istorisjskog rezultata ostvarenog prošle godine i ove im se, kažu u klubu, nameće obaveza da prikažu najbolje od sebe. Sezonu otvaraju na domaćem parketu, a u goste im stiže grčki PAOK. Trener Dragan Bajić svjestan je da u ovom takmičenju nema loših ekipa. Nada se dobrom otvaranju sezone.

“Ono što moram da kažem je da nemamo puno materijala kada je u pitanju igra i sam tim PAOK-a. Ono što imamo pokušaćemo da iskoristimo da se najbolje spremimo i da možda favoritu u ovoj utakmici odgovorimo na najbolji mogući način”, kaže trener Dragan Bajić. 

U ABA ligi Igosi su u prva dva kola ostvarili polovičan učinak, a poraz od FMP-a, u prošlom, teško im pao. Bajić kaže da svu odgovornost preuzima na sebe, a od ekipe traži da već u narednoj utakmici  pokažu više želje. 

“Protiv PAOK-a sigurno ću tražiti još veću energiji i odgovornost, naročito kada je odbrana u pitanju. Mislim da ovaj tim ima potencijal da igra dobru odbranu i kroz dobru odbranu sigurno ćemo postizati i bolje rezultate”, dodaje Bajić. 

Utakmica Igokea-PAOK igra se danas 5.10.2021. u 18 časova i 30 minuta. U drugom meču grupe u srijedu se sastaju Galatasaraj i Nimburk.