Igokea je u četvrtom kolu regionalne ABA Lige poražena u Beogradu od Crvene Zvezde 96:75. Prije ovog meča klub je raskinuo saradnju sa Trej Kelom i Džimi Gevinom, a Adamović i Radivojević nisu ulazili u igru zbog povreda.

U ekipi Igokee Sava Lešić je dao 21, Tomislav Zubčić je postigao 16, Domen Lorbek 12, Robert Rikić 10, Darko Тalić je dao osam uz četiri skoka i šest asistencija, Aljoša Janković i Dalibor Ilić su postigli po četiri poena.

Nakon ovog meča trener Igokee Nenad Trajković istakao je da je zadovoljan igrom mladih:

’’Crvena zvezda je igrala u svom ritmu. Njihov roster je odličan i mislim da ekipa igra bolje nego prošle godine. Ko god da je na terenu, ritam i snaga Crvene zvezde ne padaju. Čestitam im na odabiru igrača, ekipa je dobro vođena. Pokušali smo da odigramo u ovoj situaciji koliko smo mogli i da pružimo otpor. Nismo rezultatski uspjeli, ali s obzirom na okolnosti i povrede, kao i da smo ostali bez dva američka igrača u proteklih par dana… Pružili smo koliko smo mogli sa igračima koji nisu imali puno prilika. Zadovoljan sam pruženim od strane mladih igrača i za njih je ovo veliko iskustvo.”