Ekipa Željke Lukajića savladala je na svom terenu Partizan sa 71:64 (11:13, 21:25, 21:12, 18:14) u utakmici četvrtog kola ABA lige. Crno-beli su veći dio meča imali prednost, ali domaći tim bolje odigrao završnicu susreta.

Igokea je tako zabilježila treću uzastopnu pobjedu, posle početnog poraza, i priključila se vrhu tabele, dok su izabranici Petra Božića upisali i treći poraz.

Vuk Radivojević i Ivan Radenović postigli su po 12 poena, Aleksandar Ćapin 11, a Miloš Komatina 10 poena u timu Igokee.

Najefikasniji u Partizanu bio je Petar Aranitović sa 24 poena, a Božo Đumić sa 11 i Aleksandar Cvetković postigli su po 10 poena.

Aleksandar Ćapin, košarkaš Igokee

Pripremali smo se dobro za ovu utakmicu i bilo nam je izuzetno bitno da potvrdimo pobjedu protiv Metalca iz prošlog kola. Sigurno da smo na početku bili pod pritiskom važnosti utakmice, protiv Partizana je uvek nezgodno igrati bez obzira na to u kakvom sastavu dolaze. Očigled da ni oni nisu u najjačem sastavu a i mi smo isto u fazi uhodavanja. Sigurno da nam je isključujuća greška koju je dobio trener Željko Lukajić dala jedan dodatni žar u odbrani nakon jedne uspavanosti u kojoj smo bili, nakon toga smo se skupili da mu to vratimo na pravi način.

Željko Lukajić, trener Igokee

Jako je bitno da smo dobili utakmicu, otvorili smo sezonu nestvarno za nas dobijajući utakmice iz srca, borbe i želje. Zadovoljan sam, cijela dvorana navijala je danas, i prvi put Partizan nije imao tu vrstu prednosti kao da igra na domaćem parketu što znači da počinjemo da budemo i simpatični i da je vidljivo da radimo jednu dobru stvar.

U ovoj utakmici nije bilo mnogo kvaliteta, ali je bilo nešto što košarka daje, borbenost, želju, pokazala dosta inidivudalnih dobrih poteza, dosta i grešaka, ali u ovom stanju u kojem se svi nalaze, na početku formiranja timova, u ovako zgusnutom rasporedu zaista je teško očekivati tečniju igru. Za nas je, ponavljam, najbitnije da smo dobili utakmicu, a već sutra se pakujemo i idemo na novu utakmicu tako da ovu moramo što prije zaboraviti. Nemamo vremena.

Petar Aranitović, košarkaš Partizana

Čestitam Igokei na pobjedi, mi smo prvo poluvrijeme odigrali onako kako smo željeli, agresivno u odbrani, međutim, u drugom dijelu nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, posebnose to odnosi na  treću četvrtinu što je Igokea iskoristila i na kraju slavila.

Petar Božić, trener Partizana

Čestitam Igokei na zasluženoj pobjedi, a nama se dogodio sličan scenario kao u prvoj utakmici ove sezone protiv Metalca gde smo u prvom poluvremenu nametnuli svoj ritam igre, bili angažovani imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rješenja, ali smo poslije toga stali sa svim stvarima koje su nam donijele prednost. U završnici nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se neke greške koje ne smijemo da pravimo ali moram reći da smo imali i dobrih momenata na ovom meču.