Plejmeker Filip Adamović poslije pet godina vraća se u Igokeu. Adamović je bio član najbolje generacije u istoriji kluba, koja je u sezoni 2012/2013 bila najbolja ekipa u ligaškom dijelu ABA lige.

Poslije Igokee igrao je u Rumuniji za Asesoft, Mureš i Kluž, dok je prošlu sezonu proveo u bjeloruskom Cmokiju.

Adamoviću neće puno vremena trebati da se uklopi sa ekipom pošto već neko vrijeme trenira sa Igokeom.


Orlando Džonson, američki bek sa iskustvom iz NBA i Evrolige je novi košarkaš Igokee.

Ovaj 29. godišnji bek biran je kao 36. pik na NBA draftu 2012. godine od Sakramenta, ali je završio u Indijani gdje je proveo naredne dvije sezone. Potom je sezonu 2014. počeo u Sakramentu, sa kojim je potpisao kratkoročne ugovore od po 10 dana. Prvi susret sa evropskom košarkom imao je u dresu Laboral Kuće u kojoj je odigrao samo šest utakmica. Naredna stanica bili su mu Ostin Sparsi, filijala San Antonija.

Igrao je sezonu 2015. na Filipinima.

Naredne sezone slijedi povratak u NBA i ponovo desetodnevni ugovor. Ovaj puta sa Finiks Sansima. pa Nju Orleans Pelikansima. Slijedi odlazak u Kinu gdje je dio sezone proveo u ekipi Guangsi, gdje je za šest utakmica imao prosjek od 36,5 poena i 7,5 skokova. a drugi ponovo u Evropu. Ovaj put u ruskom Uniksu.

Prošlu sezonu proveo je u Libanu gdje je osvojio šampionsku titulu.


Aljoša Janković od ove sezone je profesionalac. Potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Igokeom. Za prvi tim ovog kluba “skidao” se i prošle sezone, a sa Student Igokeom je igrao Prvu Ligu Republike Srpske i osvojio je Kup Republike Srpske.