#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

U Laktašima Igosi dočekuju Zadar

9. kolo AdmiralBet ABA lige nam donosi susret Igokea m:tel i Zadra. 

Gostujuća ekipa je u prošlom kolu slavila u Splitu, i sad je na skoru od 4 pobjede i 4 poraza. 

Ekipa Igokea m:tel je u prošlom kolu savladala jednog od favorita Jadranske lige ekipu Budućnost VOLI, a Igosi su na 6 pobjeda i 2 poraza. 

Obe ekipe imaju svoje šanse, Igokea m:tel očekuje pobjedu na domaćem terenu, a ekipa Zadra je pokazala da su ozbiljan protovnik svakom u ligi. 

Vladimir Jovanović, trener Igokea m:tel

Očekuje nas utakmica kod kuće protiv jedne odlične ekipe Zadra, koja je u odnosu na prošlu godinu zadržala sve noseće igrače i uradila kvalitetnu doselekciju. Oni igraju fenomenalno ove sezone kao i prošle, jako su atipični, imaju dobra tijela i dobro trče, igraju sjajno u tranziciji, opasni na ofanzivnom skoku. U principu igraju atipičnu košarku i stvarno su protivnik koji treba da se doživi jako ozbiljno. Pokazali su i na domaćem i gostujućem terene da skinu velike skalpove. Trener Jusup radi fenomenalan posao već godinama, već je to njegov prepoznatljiv stil košarke. Na nama je da odigramo najbolju košarku što možemo u ovom trenutku, da ispoštujemo sve što smo spremali i da pokušamo da budemo pravi u svim tim zadacima koje smo postavili. 

Nikola Tanasković, igrač Igokea m:tel

Očekuje nas utakmica u Laktašima sa ekipom Zadra koja je ozbiljan protivnik. Igraju dobro u oba smjera i na domaćem i na gostujućem terenu. Mi moramo dati maksimum od sebe i očekujemo da odbranimo domaći teren.