Igosi putuju u Sarajevo na utakmicu poslednjeg kola Lige 6. Igosima pobjeda osigurava prvo mjesto pred početak plej-ofa i prednost domaćeg terena. U prvom dijelu takmičenja Igosi su ubjedljivo pobijedili Sparse  89:55 (30:4, 21:16, 24:17, 14:18.), što ne znači da će u Sarajevu biti lako. Igokea ide s jasnim ciljem da pobijedi i da zadrži lidersku poziciju na tabeli.

Miloš Dimić

U Sarajevo idemo sa jasnim ciljem a to je pobjeda.  Želimo da završimo ligu šest sa pozicije jedan i da imamo prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja. Ekipa Sparsa je mlada poletna ekipa, imaju Nikolića na poziciji pleja koji je njihov najjači igrač, svakako treba spomenuti i Buzu. Ovde smo ih lako pobjedili, već u prvoj četvrtini smo poveli sa dvadeset razlike. Ne mislim da će u Sarajevu biti isto tako ali vjerujem u našu pobjedu.

Željko Lukajić

Poslednje kolo i poslednji izazov za ono što smo trenirali svo vrijeme, a to je prva pozicija pred početak plej-ofa što je veoma značajno. Sparsi su izuzetno ambiciozan i perspektivan tim, tim pun elana, mladosti i talenta. Njima mnogo znači činjenica da im ova utakmica ništa ne znači, zakovani su na trećoj poziciji i čekaju protivnika sa pozicije dva. Mi smo pod pritiskom, ali sa pritiskom treba da se nosimo i zbog toga i treniramo. U prvoj utakmici u Laktašima Sparsi su bili u određenim kadrovskim problemima. Mi smo tu utakmicu možda najbolje otvorili što je rezultat respekta koji mi imamo prema Sparsima. Sa istom energijom želimo ući i u ovu utakmicu. Znamo da imaju izuzetno kvalitetnu spoljnu liniju predvođenu Aleksandrom Nikolićem, pod kod košem dominira Buza, međutim, ne treba zaboraviti ni ostale igrače. Oni će sigurno biti motivisani da pobijede Igokeu, međutim, ja se nadam da ćemo mi odigrati dobru partiju, pobjediti i čekati protivnika sa pozicije četiri.