Juniori Igokee ostvarili su još jedan fantastičan uspjeh ove sezone osvojivši treće mjesto na prvom po redu juniorskom takmičenju ABA Lige. Igokea je prvo u meču polufinala izgubila od Mega Bemaksa 70:73, da bi danas u meču za treće mjesto preokretom u poslednjoj četvrtini naš tim  došao do pobjede 77:74 protiv podgoričke Budućnosti. U ovom meču najefikasniji bio je Ilić sa 21 poenom i 11 skokova, a pratili su ga Janković sa 13 poena, i Savić i Malešević koji su postigli po 10 poena.

Takođe, naš igrač Dalibor Ilić izabran je u najbolju petorku turnira, koju pored njega još čine Goga Bitadze i Andrija Marjanović (Mega Bemaks), Zoran Paunović (Crvena Zvezda mts) i Andrija Slavković (Budućnost VOLI).

Igokea već u srijedu nastavlja takmičenje u Prvoj Ligi Republike Srpske a u goste nam od 18 časova dolazi Rudar 2015 iz Ugljevika.

Žarko Milaković, trener Igokee

“Pokazali smo karakter, velika je stvar biti treći u regionu. Budućnost je kontrolisala utakmicu, ali uspjeli smo da se vratimo. Možda nisam očekivao da će Igokea u tri godine stići do trećeg mjesta regionu, ali kada sam prije godinu i po odradio prvi trening sa ovim momcima znao sam da mogu mnogo”