Doskorašnji kapiten našeg kluba Vuk Radivojević, odlučio je da okonča svoju igračku karijeru. On je u Igokei od 2015. godine, a sa našim klubom ima osvojene dvije šampionske titule BiH i četiri trofeja pobjednika Kupa BiH.

On će od naredne sezone biti na funkciji direktora za košarkaške operacije Igokee.

“Razgovarao sam sa generalnim menadžerom Igokee i trenerom Aleksandrom Trifunovićem i na njihovo insistiranje odlučio sam da prihvatim ovu funkciju. Ja ću i dalje biti u funkciji kluba, sa ove pozicije mnogo mogu da pomognem i učiniću sve da klub što više unaprijedimo. Postoji mnogo prostora za napredak, mislim da svojim košarkaškim znanjem i izkustvom mogu doprinijeti razvoju kluba i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama Igokeu gurati naprijed”, rekao je Vuk Radivojević.

“Naš Vuk Radivojević, prije svega veliki čovjek, odličan momak sa karijerom za svaki respekt, završava igranje košarke i ulazi u menadžment kluba. Biće izvršni direktor za košarkaške operacije Igokee. Nemam sumnju da će biti uspješan kao i na terenu! Srećno majstore”, poručio je generalni menadžer Igokee Igor Dodik na svom Tviter profilu.