Proteklog vikenda, odnosno u nedjelju (03.07.), finalnim duelom u konkurenciji seniora, supštena je zavjesa na 10. jubilarni Radio Igokea Streetball.

U konkurenciji 32 ekipe u kategorijama pionira, pionirki, kadeta i seniora, viđeno je više od 100 basketa u kojima su tokom pet dana posjetioci mogli uživati na vanjskim terenima KK Igokea u Aleksandrovcu.

Glavnu nagradu u iznosu od 2000KM osvojila je ekipa iz Dervente, Kafe bar Baranda koja je u finalu savladala tim Pekara Milun sa 15:10. U konkurenciji kadeta slavila je ekipa Kafe bar Alabama koja je bila bolja od Kafe bar Pegaza 10:8 dok su se u najmlađoj kategoriji izdvojile e pionirke Omikrona koje su bile bolje od tima Kelečević doo 4:2, a kod pionira pod sponzorstvom organizatora trijumfovala je ekipa Radio Igokea nad Team Swish iz Banja Luke sa 10:2.

Organizatorski tim turnira zahvaljuje se svim posjetiocima, kojih je po procjeni za pet dana bilo više od 2000, takođe zahvalnice idu i na račun sponzora koji su pomogli turnir ali i učesnicima koji su došli iz cijele banjalučke regije.

Fotogaleriju i rezultate sa svih pet dana takmičenja možete pronaći na zvaničnom Facebook profilu Radio Igokea  ( https://www.facebook.com/radioigokea ).

Vidimo se sledeće godine!