Košarkaši Igokee u ponedeljak će, od 21 čas,  gostovati kod Crvene Zvezde u utakmici 12. kola regionalne ABA lige. U ovoj utakmici Crvena zvezda je apsolutni favorit s obzirom da je juš uvijek jedini neporaženi tim.

Trener Igokee Željko Lukajić ulogu apsolutnog favorita prepušta protivniku i dodaje da će njegov tim igrati bez pritiska.

Nas su već svi otpisali jer je Crvena zvezda tim koji nema poraza, sa izuzetnim raspoloženjem i formom. Istina je da su oni imaju utakmicu protiv Olimpijakosa tri dana pred ovaj meč, međutim oni su sigurno favoriti. Mi imamo neke svoje zahtjeve, radimo naporno na treninzima i pokušavamo da našu igru dovedemo na zadovoljavajući nivo i sigurno možemo mnogo da naučimo iz ove utakmice. U Beograd idemo da se nadigravamo, da provjerimo do kojeg smo nivoa doveli elemente koje smo trenirali, a šta će se događati na utakmici vidjećemo. Zvezda ima kvalitetne pojedince ali njihova snaga jeste timska odbrana i napad u kojem svi igrači šutiraju. Igraju Brzo, imaju dobru tranziciju, jednostavno ne možete nikog ostaviti i rizikovati šuti i u svakom slučaju će biti izuzetno teška utakmica.

Đorđe Drenovac košarkaš Igokee ističe da je meč protiv Zvezde prava prilika da se provjeri kakva je trenutna forma ekipe, nakon dvije sedmice rada sa trenerom Željkom Lukajićem.

Test za nas protiv najjače ekipe u ligi i sigurno da ćemo videti gdje smo trenutno. Pokušaćemo pružiti otpor koliko je to moguće. Zvezda ima svojih slabih tačaka ali neuporedivo više ima dobrih strana. Imaju jednog od najjačih plejmejkera u ligi Vilijamsa, koji odlično sarađuje sa jednim od najdominatnijih centara Marjanovićem i to im je neka osovina oko koje se igra vrti. Biće nam jako teško ali i mi imamo neke svoje kvalitete i sigurno ćemo pokušati da ih iskoristimo.