#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Bajić, Smanjiti broj izgubljenih lopti

U subotu se igra derbi 6. kola AdmiralBet ABA lige, Igokea m:tel dočekuje podgoričku ekipu Budućnost VOLI.

Na press konferenciji u najavi utakmice govorili su šef stručnog štaba Dragan Bajić i igrač Dešon Stivens.

U ponedeljak Crvena zvezda mts, u srijedu Surne Bilbao, pa u subotu Budućnost. To je ritam ove sedmice u kojem je Igokea. Pred meč sa ekipom Budućnost VOLI, koja trener Aleksandrovčana poručuje kako je tim iz Podgorice izuzetno kvalitetan.

“Ovo nam je treća utakmica u pet-šest dana uz sve probleme sa kojima se nosimo, pogotovo kad su povrijeđeni igrači u pitanju i širina rostera ne možemo da pariramo ozbiljnim protivnicima. Budućnost VOLI je tim koji je dobro složen, na svakoj poziciji imaju dva ili više kvalitetnih igrača i jako dobrog trenera. Sigurno tim koji je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama“, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Ono što mi moramo ako želimo pozitivno izaći sa ovog meča jeste da ne smijemo sebi dozvoliti luksuz koji se dešavao u prošle dvije utakmice protivCrvene zvezde mts i protiv Surne Bilbaoa. To je broj izgubljenih lopti, defanzivni skok i slobodna bacanja. Jednostavno moramo imati više koncentracije da ta tri segmenta podignemo na viši nivo i da uz pomoć publike da nas dođe bodriti da nam se ukaže šansa možemo očekivati pozitivan rezultat.”

Dešon Stivens očekuje težak meč.

“Dolazi nam teška utakmica ovog vikenda protiv jake ekipe Budućnost VOLI. Pokušavamo se usmjeriti i fokusirati jer imamo naporan raspored ove sedmice. Igramo tri utakmice ove sedmice i zato se trudimo da nam i tijelo i um budu fokusirani na utakmicu. Imamo neke pripreme da pređemo i da se odmah bacimo na sljedeću utakmicu. Budućnost VOLI je uvijek snažna ekipa svake godine i zato se spremamo da damo sve od sebe i odigramo dobru utakmicu.”