#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Derbi kola pripao Igokea m:tel-u

Igokea m:tel je savladala odličnu ekipu Budućnost VOLI. I jedni, i drugi, pružili su odličnu košarkašku predstavu na parketu dvorane u Laktašima. Ipak je četa Dragana Bajića uspjela da slavi u ovom duelu rezultatom 103:101. Već na poluvremenu koje se završilo 63:56 koje je jedno od najefikasnijih, treće u istoriji AdmiralBet ABA lige (119 poena za 20 minuta), obećavalo je vrhunsku košarku do kraja utakmice.

1. Igokea – Olimpija 66:60

2. Igokea – MZT 57:63

3. Igokea m:tel – Budućnost VOLI 63:56

Tri najefikasnija poluvremena u istoriji ABA lige odigrana su u Laktašima.

U drugom poluvremenu igralo se koš za koš Igokea je konstantno vodila, Budućnost je uspjela da povede u 32. i 33. minutu utakmice ali Dragan Bajić je ekspresno reagovao i savjetima uspio da iz naših igrača izvuče maksimum i da ponovo vrate prednost, Bila je ovo treća teška utakmica u 6 dana, igračisu , uprkos nevoljama sa povredama nekih igrača, ostavili srce na terenu da bi na kraju zasluženo slavili.

Najefikasniji bio je Tanasković sa 20 poena i 5 skokova, Stivens je ubacio 17 poena i 5 skokova, 15 poena Voler, 14 Rej, Đorđević 13 i dabl-dabl učinak Kroforda 10 poena i 10 asitencija.

U Budućnost VOLI najefikasniji bio je Kuridža sa 20 poena, Bel-Hejns je dao 16, a Rejnolds 13 poena.

Igokea m:tel sad ima 4 pobjede i 2 poraza. Slijedi kratka pauza za reprezentativne susrete, a sledeća utakmica će se odigrati u Laktašima sa ekipom Cedevita Olimpije.