#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igosi dočekuju SC Derby

U subotu u 3. kolu AdmiralBet lige Igokea m:tel dočekuje SC Derby. Ekipa iz Podgorice poslije osvajanja Superkupa u regionalnoj ligi ostvarila je 2 pobjede, i u Laktaše ne dolaze sa bijelom zastavom.

Trener gostiju Andrej Žakelj je u najavi utakmice izjavio:

“Gostujemo kod Igokee, kod tima koji je iskusan i odlično posložen na svim pozicijama i sigurno sa visokim ambicijama u ovoj sezoni. Mislim da igraju sve bolje i sigurno nas očekuje vrlo teška utakmica. Više se bavimo svojom igrom i želim da budemo bolji u nekim segmentima u odnosu na prva dva kola. Samo u slučaju da podignemo nivo tih segmenata možemo da računamo na pozitivan rezultat.”

Vladimir Jovanović na press konferenciji u Laktašima je pohvalio igru protivnika i ne očekuje ni malo lak meč:

“Očekuje nas utakmica protiv veoma kvalitetne ekipe, koje je možda i u najboljoj takmičarskoj formi od svih ekipa u AdmiralBet ABA ligi. Odigrali su fenomenalno taj Superkup, nastavili u ligi imaju 2:0, tako da su u sjajnoj formi, dugo su zajedno sa trenerom, vidi se njegov rad. Pismeni su košarkaški u odbrani i u napadu, uradili su pametnu doselekciju, igraju zaista sjajno i timsku košarku i biće zahtjevna utakmica u svakom smislu za nas. Ali ono što je potrebno za nas da imamo dobru koncetraciju i da odgovorimo na sve ono što smo pripremali, i nadam se da ćemo i da odigramo tako, da budemo čvrsti i dovoljno agresivni u odbrani i da tu utakmicu poslije pobjede u Splitu odigramo na pravi način. “

Utakmica se igra u subotu u SD Laktaši s početkom u 17:00 časova.