#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Igosi u Zagrebu

Ekipa iz Laktaša otputovala je u Zagreb gdje će u Draženovom domu večeras u 21:00 čas odigrati 25-u utakmicu AdmiralBet ABA lige.

Igosi su spremni za utakmicu a trener Jovanović je u najavi utakmice izjavio:

“Ekipa Cibone je ekipa koja je u jako specifičnoj i teškoj poziciji skoro cijele sezone. S jednim timom igraju domaće prvenstvo a ABA ligu s drugim timom, jedna situacija koja nije laka ni za igrače ni za stručni štab. Oni iz nedelje u nedelju nalaze način da budu dobri. Biće jako nezgodni na domaćem terenu. Igraju sa velikim samopuzdanjem i velikom slobodom u igri, pa utakmica protiv njih traži i posebnu pripremu. I mi imamo kadrovskih problema, ne znam s kojim timom ćemo nastupati u Zagrebu, ali nadam se dobroj igri i dobrom rezultatu”.

Mario Nakić za utakmicu u Zagrebu smatra da treba da se ispštuje plan i dogovor sa prethodnih treninga.

“Očekuje nas utakmica s Cibonom. To je ekipa koja igra atipično i mogi da naprave problem svakoj ekipi, pogotovo na domaćem terenu. Mi dolazimo da pokušamo da odigramo što bolje, da ispoštujemo dogovor i da budemo skoncetrisani svih 40 minuta. Ako ispoštujemo sve što smo spremali u proteklom periodu nadamo se pozitivnom rezultatu”, izjavio je Nakić

Igokea m:tel je sedma na tabeli sa skorom od 12 pobjeda i poraza, dok je Cibona na jedanaestom mjestu sa omjerom 9 pobjeda i 15 poraza. U plej-of ABA lige ide prvih osam ekipa, a do kraja su ostala još dva kola.