#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Nastavak lige počinje u Podgorici

Košarkaši Igokea m:tel nakon pauze nastavljaju sa AdmiralBet ABA ligom. Očekuje ih serija od 3 gostovanja, a prvo je gostovanje u Podgorici, gdje će im domaćin biti odlčna ekipa Budućnost VOLI.

To je ekipa koja je odličnim igrama u ABA ligi stigla do 2. mjesta na tabeli i imaju 15 pobjeda, dok ekipa Igokea m:tel ima 11 pobjeda. Inače Igosi još nisu slavili protiv Budućnosti u Podgorici.

Na press koferenciji su bili Vladimir Jovanović koji je izjavio : “Očekuje nas jako teška utakmica, teško gostovanje u Podgorici ekipi Budućnosti. Oni su odlični u poslednje vrijeme, ne samo ta ubjedljiva pobjeda protiv Crvene zvezde, tu su i neke sjajne igre u Evrokupu. Pokazali su da su dobro složili svoj roster, novi igrači su se uklopili definitivno su jedan od najboljih rostera u ABA ligi. Ovo je teško i zahtjevno za nas, pokušaćemo da odigramo najbolju košarku koju u ovom trenutku možemo. Pokušaćemo ove stvari s treninga da sprovedemo u djelo i na utakmici, a nadam se da na kraju možemo da budemo zadovoljni igrom i rezultatom.”

Kosta Kondić je imao svoje viđenje utakmice u Podgorici: “Očekuje nas nastavak ABA lige, iza nas je period koji smo iskoristili prije svega da se oporavimo fizički.  Imali smo vremena da se pripremimo za ovu utakmicu u koju moramoda uđemo  maksimalno skoncetrisani i sa odgovornošću u igri,  jer ekipa Budućnosti je jedna od najboljih u ABA ligi i igraju sjajno u poslednje vrijeme. Idemo u Podgoricu da damo sve od sebe, da pružimo što bolji otpor, a ako nam se ukaže šansa da to i iskoristimo. “

Utakmica se igra u SC Morača 4.3.2024. s početkom u 19:00 časova