#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

Saopštenje Igokea m:tel

Ovim putem Vas obavještavamo da je na sastanku  uprave kluba Igokea m:tel usvojena ostavka trenera Dragana Bajića.  Izražavamo zahvalnost za sve što je uradio za klub i uvijek će da bude dio naše porodice. 

Uprava Igokea m:tel je donijela odluku da za novog šefa stručnog štaba postavi Vladu Jovanovića, a od novog trenera očekuje da pokaže sve svoje kvalitete i potencijal kao trener i želimo mu sreću u radu.

Vlada Jovanović je trener prve trenerske korake napravio je kao stručnjak mlađih selekcija Crvene zvezde još 2012. godine, a tokom tri sezone u prvom samostalnom poslu u FMP (2017-2020) bio je jedno od velikih iznenađenja cijele ABA lige i novo ime među domaćim mladim trenerima koji je na sebe skrenuo pažnju.

Nakon toga sa vrlo mladom ekipom Cibone, kao prvi srpski trener u Hrvatskoj u poslednjih 30 godina promovisao je nekoliko talentovanih mladih igrača tog kluba. Tokom 2019.godine izabran je za jednog od pomoćnika selektora A reprezentacije Srbije pod vođstvom Igora Kokoškova, a trenutno je selektor reprezentacije za igrače do 20 godina. Na tom mjestu je od decembra prošle godine. Smatra se za jednog od najtalentovanijih trenera mlađe generacije iz Srbije.

Vlada Jovanović je trener koji  u Laktaše dolazi poslije angažmana u  Crvenoj zvezdi.