#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel
#našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel

YOUTH BCL: Mission complete, Igokea m:tel šampioni

Igokea m:tel je Šampion, osvojena je titula YBCL, nakon 40 minuta borbe na terenu naši igrači su pokazali najviše i da su najbolji. Ostvarili su svih 6 pobjeda u 6 utakmica.  

Borba za trofej YBCL je počela oprezno s obe strane, igralo se koš za koš, ekipe su se smjenjivale u vođstvu, da bi 1. četvrtinaje završena bez pobjednika 21:21.   

Igokea m:tel je preuzela kontrolu rezultata i konstano držala prednost od 3 do 5 poena, da bi u drugom dijelu četvrtine pojačali odbranu i zaustavili su napadače Tofaša te stigli do 10 poena prednosti, 39:29.

Radošić je postigao 11 poena, Makitan 9 poena i 9 skokova.

I u nastavku utakmice su naši omladinci igrali borbeno i kontrolisali rezultat,a rezultat pred poslednju i odlučujuću četvrtinu bio je 58:46.

Na kraju su igrači Slobodana Kecmana su izdržali nalet Tofaša i zadržali prednost do kraja utakmice dovoljno da podignu pehar osvajača YBCL.  

Ognjen Radošić je predvodio strijelce sa 26 poena i 5 skokova, Makitan  je ubacio 15 poena imao 17 skokova i 6 blokada, Ačimović 10, Stanković 9 poena i 6 asistencija, Bećirović 7poena, Kuridža 4 i Jovanović 2 poena.

Čestitamo našim momcima na tituli šampiona YBCL